A régóta alkalmazott maca por

Kategória: Szolgáltatás Comments: No comments

A kínai orvoslásban már hosszú idő óta alkalmazzák az ott őshonos növényt, a ginsenget. Ennek számos jótékony hatása van az egész szervezetre nézve. A világ másik végén azonban van egy hasonló tulajdonságokkal bíró gumós növény, amit gyakran a perui ginseng néven szoktak nevezni. A belőle készült maca por termék majdnem olyan sajátos tulajdonságokkal bír. Fogyasztása hosszútávon rengeteg pozitívumot okozhat a testben.

Az Andok több ezer méter magasságában honos retkek családjába tartozó maca már évszázadok óta ismert. A helyi gyógyászatban is szerepet kap, hiszen több problémára nyújt megfelelő segítséget. Elmondások szerint, a maca por a javítja a memóriát, növeli a libidót, hormon-kiegyensúlyozó hatással rendelkezik.

Érdemes azonban megjegyezni, hogy csakis akkor tudja megfelelő mértékben kifejteni a hatását, ha folyamatosan és rendszeresen kerül fogyasztásra. A maca por vitaminokban éppen olyan gazdag, mint ásványi anyagokban, így mindenképpen remek kiegészítőként szolgál. Rendeljük meg az internetről, majd próbáljuk ki, mert megéri!

Címkék:  ,