Rendszeresen frissíthető Android autós navigációs rendszer

Kategória: Webáruház Comments: No comments

Google Térkép

Talán a világon az egyik legnépszerűbb operációs rendszernek számít, ami olyannyira sokoldalú, hogy számtalan eszköz vezérléséhez használják. Az Android autós navigáció szempontjából is kiváló szolgálatot tesz, és az erre alapuló készülék rendkívül kedvező áron lehet beszerezni az azolcsosag.hu kínálatából.

A méretes LCD panelnek köszönhetően nemcsak navigációra alkalmas, hanem videónézésre is megfelel, ráadásul az autóval kapcsolatos statisztikák mutatására is képes, amennyiben szinkronizálva van a rendszerrel.

Az Android autós navigáció tehát egy teljes körű fedélzeti számítógépnek felel meg. Már nem kell mp3-as és audió CD-vel bajlódni, hogyha a kedvenc zenéinket szeretnénk hallgatni vezetés közben, mert az Android autós navigáció hangfájlok lejátszására is képes.

A GPS adatbázisát folyamatosan lehet frissíteni. Használhatjuk a Google térképet, de más alkalmazást is telepíthetünk az eszközre. Növeli a vezetés élményét és képes feldobni még egy unalmas műszerfal dizájnját is. Az Android autós navigáció kitűnő választást jelent azoknak, akik gazdaságosan szeretnék modernizálni a járgányukat.