Sony mobiltelefonok a csúcskategória élén

Kategória: Webáruház Comments: No comments

Sony mobilok

Amikor a legtöbb telefon csak az alapdolgokat tudta, akadt egy, amelyiket még a vízbe is be lehetett tenni. A Sony mobiltelefonok azóta sem maradtak hátul a sorban, mert a mai napig képesek valami újat a piacra dobni.

Egyik leghíresebb talán az Xperia szériája lett. A fekete testen 3 hátlapi kamera van, ami mind a közeli, mind a távoli képeket gyönyörűen megörökíti. A 6,5 colos képernyőn kényelmesen lehet olvasni, játszani, de még filmet nézni is.

Processzorát tekintve az Xperia 1 a csúcskategóriás készülékek közé kerül, ami mellé 6 GB RAM, vagyis belső memória és 128 GB ROM vagyis belső tárhely jár. A RAM feladata a játékok és alkalmazások futtatása, tehát gondoskodik róla, hogy ne fagyjon le. Eközben a ROM adja azt a láthatatlan helyet, ahová az összes letöltés kerül és amit utána bárhol elérünk.

A Sony mobiltelefonok minőségi munkák, gyorsaságban és az akkumulátor kezelésében is megállják a helyüket a többi márkával szemben. Az Android alapon futó rendszernek hála, szinte minden alkalmazást kényelmesen használhatunk.

Címkék: