Szép és különleges egzotikus dísznövények

Kategória: Vásárlás Comments: No comments

egzotikus dísznövények

Virágaink csak akkor tudnak szépen fejlődni, ha mindent megkapnak, amire ehhez szükségük van. Sokan azért idegenkednek az egzotikus dísznövények beszerzésétől, mert úgy gondolják, hogy ezek extra gondoskodást és a megszokottól eltérő életkörülményeket igényelnek.

Persze vannak olyan típusok, amelyek nem érik be kevés ápolással, rájuk fordított idővel, de ehhez egy virágnak nem kell egzotikusnak lennie. Az egzotikus dísznövények között találjuk a Panamai narancsfát, aminek a termése, hasonlóan a citromhoz. Az igényei hasonlóak a többi citrusfélékéhez, a meleg időszakot a szabadban szereti tölteni, nedves földben.

Télen a fagypont fölötti hőmérsékletet kedveli, illetve a fényt. De vigyázni kell, mert a száraz levegőjű lakásban lehullajtja a leveleit, fényszegény környezetben pedig tovább romolhat az állapota! Az elnyúlt részeit tavasszal tanácsos levágni, aztán pedig a kert legnaposabb helyére telepíteni. Szép és különleges egzotikus dísznövények megvételére nyújt lehetőséget a virag-online.hu webáruház.