Váljon egészségére a finn szauna élménye!

Kategória: Szolgáltatás

finn szauna

Szeretne könnyebben megbirkózni a stresszel és nyugodtabban aludni? Szeretne egy olyan wellness programot, aminek számtalan egészségügyi előnye van? A majdnem 100 C fokra felfűtött finn szauna használata megadhatja Önnek mindezt. Felélénkül a vérkeringés, beindul a méregtelenítés és az anyagcsere folyamat, valamint erősödik a szervezet öngyógyító funkciója.

Termelődni kezd az endorfin, így csökkenthetőek a stressz káros hatásai. A meleg szaunából a hideg zuhany alá állva megtapasztalhatja, hogy miként regenerálódnak az erek, válnak rugalmassá a kötőszövetek, hogyan feszesedik, fiatalodik a bőr. A szervezet ellenálló képességének növekedése segít a betegségek megelőzésében, valamint a regenerálódási időszakban.

Viszont betegen, lázasan soha ne menjen be, mert túlzott terhelésnek teszi ki a szervezetét és másokat is könnyebben megfertőzhet! A finn szauna egy páratlan élmény lehet bárkinek, de érdemes elegendő időt szánni rá, hiszen éppen az ellazulás, a relaxáció a cél. Ebben az esetben pedig szóba sem jöhet a sietség!

Címkék:  ,