Kategória Weblap készítés

A WordPress felület és a weboldal készítés

Kategória: Weblap készítés

Napjainkban nagyon sok cég és kisvállalkozás készíttet saját honlapot, hogy ezáltal nagyobb népszerűségre tegyenek szert. Számos webshop és weboldal WordPress adminisztrációs platformmal rendelkezik. Erről a kezelőről annyit kell tudni, hogy a használata kifejezetten egyszerű, ez pedig az áttekinthetőségének köszönhető. Az admin felület magyar nyelven is elérhető, ami, valljuk be, mindenki számára jó hír.

A WordPress tulajdonképpen egy tartalomkezelő szoftver, aminek titka abban van, hogy a szövegbeviteli rész nagyon hasonlít a Microsoft Word szövegszerkesztő programra. Tehát aki már dolgozott az előző szoftverrel, annak nem lesz nehéz dolga ezzel a WordPress felülettel sem. További jó hír lehet az is, hogy számos kiegészítő modult vagy bővítményt adhatunk hozzá az oldalunkhoz.

Olvasd Tovább

A webáruház fejlesztésre szükség van

Kategória: Weblap készítés

A kereskedelmi és üzleti weboldalak egyik legnépszerűbb formája a webáruház. Számos ok szól mellette, hogy miért érdemes webáruház készítésbe fogni. Többek között, ha eladást és bevételt szeretne egy vállalkozás realizálni, és ehhez az internetes megjelenési formát választja, a webáruház az egyetlen kiaknázható megoldása annak, hogy a látogató egyszerűen és akadálymentesen megvásárolhassa a számára fontos terméket.

Épp ezért a webáruház olyan internetes termék, amire úgy kell tekinteni, mint egy befejezetlen projektre, állandóan fejlesztésre szorul, mindig vannak újabb és újabb lehetőségek, amit be lehet építeni, mindezt a bevétel maximalizálása érdekében.

Az egyik ilyen hatékony és hatásos webáruház fejlesztés lehet a különféle mobil eszközökre való optimalizálás. Miért elégedne meg azzal, hogy webáruháza csak számítógépről érhető el? Miért kötné vásárlóit a szó szoros értelmében géphez? A mobilitás világát éljük, az internet ma már nem csak kábelen keresztül érkezik!

Olvasd Tovább

WordPress weblap készítés, ha igényes weboldalt szeretne.

Kategória: Weblap készítés

A vállalkozások azért jönnek létre, a profit szerzés mellett, hogy az fogyasztók igényeit kielégítsék, ez nagyon fontos, és erre mindig érdemes kellő figyelmet fordítani. Nem csak arra kell figyelni, hogy termék, szolgáltatás megfelelő legyen, hanem arra is, hogy még milyen igényeik lehetnek az esetleges fogyasztóknak. A egyik ilyen, úgy mond rejtett igény lehet a weblap. A wordpress weblap készítés  sokkal jobb áron elérhető, mint azt gondolná.

Olvasd Tovább