Emeletes nyúlketrec többféle méretben

Kategória: Webáruház Comments: No comments

Bármilyen háziállatról legyen szó, a mi felelősségünk a megfelelő hely biztosítása. A kényelmi funkciókat is érdemes figyelembe venni egy emeletes nyúlketrec kiválasztásakor.

Ebben, akár kettőnél több nyuszi, esetleg tengerimalac is kényelmesen elfér egymás mellett. Mivel társas lények, ezért nagyon szeretik, hogyha nem kell egyedül tengetniük a mindennapjaikat az alomban. Az emeletes nyúlketrec nemcsak jól néz ki, de alaposan át lett gondolva, mielőtt a gyártásra került a sor.

Ez jól látszik a szökés-biztos, lenyitható ajtón, illetve a lekapcsolható felsőrészen, ami tulajdonképpen maga a ketrec. Ezáltal rendkívül egyszerűvé válik a takarítás, ami minden gond nélkül megoldható.

Az alsó rész pedig ötletesen meg van magasítva, ezért az ebben játszadozó kisállatok nem fogják kiszórni maguk alól az almot. Az emeletes nyúlketrec gyártásakor nem használtak fel olyan anyagokat, ami káros hatással lenne az ebben tartott állatokra nézve. Az prémium kivitelezésnek hála, az időtállósága garantált. Többféle méretben rendelhető meg, csupán néhány kattintást követően.

Print Friendly, PDF & Email