Arany gyűrű kővel vagy anélkül

Kategória: Webáruház Comments: No comments

arany gyűrű

Elmondható, hogy a nők sokkal szívesebben viselnek ékszereket, mint a férfiak legtöbbje, így például gyűrűből is több lapul az ékszeres doboz alján. Egyedi arany gyűrű modelleket kínál megvételre az ngoldekszer.hu webshop, tehát, ha különleges darabra vágyik, akkor ide látogasson el! Női arany gyűrű sárga, fehér és többszínű változatban egyaránt elérhető.

Ezekből az ékszerekből van kő nélküli, köves, utóbbi változatok cirkóniával, tenyésztett gyönggyel, valamint gyémánttal díszítettek. Voltaképpen a gyémánt első alternatívája a cirkónia, ugyanis szabad szemmel nagyon nehéz különbséget tenni közöttük.

A gyémánttal ékesített arany gyűrű elsősorban eljegyzésekre van megvásárolva, de bármilyen más alkalomra is kiváló választást jelent. A webáruházban kapható ékszerek nagy része 14 karátos aranyból készül, ez Magyarországon a leginkább elterjedt karátszám, mivel ennek az anyagnak magas a tűrőképessége. Akciós és használt arany gyűrű egyaránt fellelhető a gazdag kínálatban, persze mindegyik javítás és tisztítás után kerül eladásra.

Címkék: