Előre tervezhető a Ferihegy parkolás

Kategória: Szolgáltatás Comments: No comments

Sokaknak éppen az őszi és téli időszak nyújt arra lehetőséget, hogy kicsit maguk mögött hagyjanak mindent és elmenjenek valamilyen távoli helyre kikapcsolódni. A fővárosból számos országba indul közvetlen repülőjárat, így érdemes innen kezdetét vegye az utazásunk. Azonban valahogy ki kell jutni a terminálig és ezt legegyszerűbben úgy tehetjük meg, ha autóval megyünk el odáig. Ferihegy parkolás tekintetében igen jól meg van oldva.

Régebben még nem volt arra lehetőség, hogy 0-24 órán át őrzött területen hagyjuk a kocsit, de ma már ez egy alapszolgáltatás, akárcsak a díjmentes transzfer a parkolóból. Amennyiben több hónapot kívánunk távol lenni, úgy lehetőség nyílik egyéni szerződéskötésre is. Az árak igen kedvezőek.

Teljesen nyugodtan mehetünk bármerre, mert a kedvenc járműnk teljes biztonságban van a szakszerű felügyelet alatt. Most, hogy tudjuk a Ferihegy parkolás szemszögéből mégis mire számíthatunk, így nem marad más hátra, mint megtervezni az utat és már pakolhatjuk is be a csomagjainkat, hogy kezdetét vegye a nagy kaland.