Inox edénykészletet a kezdő háziasszonyoknak

Kategória: Webáruház Comments: No comments

Inox edénykészlet

A főzést sokszor egy alapfelszereléssel is el lehet kezdeni. Az inox edénykészlet hozzájárul ahhoz, hogy teljesen kezdők is megszeressék a konyhában eltöltött órákat.

Ezek a készletek egészen személyre szabhatóak, ugyanis választhatunk kisebb és nagyobb kiszereléseket is. Költözésnél vagy amikor a fiatalok kirepülnek otthonról, érdemes a 12 darabos szettet kiválasztani, ez ugyanis tartalmaz mindent, amire egy háziasszonynak szüksége lehet.

A lábasok olyan méretekben lesznek meg, amiben egy egész családi ebédet is el tud készíteni és kisebbek, amibe csak tésztát vagy krumplipürét lehet főzni.

Ezután a serpenyők következnek, amiből szintén több darabot érdemes beszerezni. A nagyobbakban kényelmesen elfér egymás mellett 4 személyre a hús, a kisebbekben pedig akár melegíteni vagy tojásrántottát és ehhez hasonló fogásokat lehet készíteni. A különlegessége, hogy ezekhez átlátszó üvegfedők járnak, ami alatt könnyebb az ételnek az állapotát ellenőrizni. Az inox edénykészlet rozsdamentes és jól takarítható.

Címkék: