Ivókürt a sör kedvelőinek

Kategória: Webáruház Comments: No comments

ivókürt

Egy praktikus, személyre szabott ajándék sokszor nagyobb értékkel bír, mint bármilyen drága szuvenír. Például, ha egy olyan barátját szeretné meglepni valamilyen jeles alkalomból, akivel szívesen söröznek együtt, akkor egy ivókürt biztosan jobban célba talál, mint valami olyan kütyü vagy tárgy, amit soha nem használna.

Ez olyankor is Önre fogja emlékeztetni, amikor mással poharazgat és garantáltan el fogja mesélni, hogy egy jó barátjától kapta ezt a remek ajándékot. Ráadásul, ha a szereti a Vikingek filmsorozatot, vagy egyáltalán érdekli az északi népek világa, történelme, akkor az ivókürt duplán is jó választás lehet, hiszen ez éppen ehhez a témakörhöz kapcsolódik.

Hiszen a viking harcosok is előszeretettel ittak sört és ilyenkor mindig az ivókürtjeikből kortyolgatták a habzó nedűt, illetve azzal koccintottak a győzelmeikre, az isteneikre, valamint a jövőbeni harcaik sikerességére. Ha Ön is szívesen koccintana ivókürt segítségével a megajándékozni kívánt személlyel, akkor vásároljon egy szettet neki!

Címkék: