Natúr arcolaj zsírhiányos bőrre

Kategória: Webáruház Comments: No comments

arcolaj

A száraz arcbőr extra törődést igényel. Az átlagos, normál bőrre készült termékek nem tudják megadni számára azokat a tápanyagokat, vitaminokat amelyekre szükség van az ideális állapot visszaállítására, illetve segíthetnék a szervezetet, hogy saját maga indítsa be a regenerálódási folyamatokat.

Ebben az esetben, kimondottan zsírhiányos bőrre készült készítményeket kell alkalmazni. Többek között ennek a leírásnak megfelelő arcolaj is feltétlenül helyet kell kapjon a napi szépségápolási rutinban. Ha nem megfelelő krémeket, arctejeket, szérumokat és olajokat használunk, akkor a bőrszárazság egyszerűen nem fog elmúlni, sőt, még enyhülni sem.

Hiába kenünk fel mindenféle, akár magas árkategóriájú terméket az arcunkra reggel és este, az eredmények és a tartósan jobban hidratált állapot szinte biztosan el fognak maradni. Amint említettük, speciális kezelésre van szükség, aminek a bőrtápláló arcolaj is a része kell legyen.

Persze az sem mindegy, hogy ez a kozmetikum milyen és miket tartalmaz, mert ha szintetikus anyagok révén éri el a pillanatnyi hidratáltság érzését, akkor az nem valódi megoldás, sőt, hosszútávon még ronthat is a helyzeten. Nagyon fontos, hogy az arcolaj természetes hatóanyagok által segítse a bőr regenerálódását és mindenféle kémiai vegyület nélkül tudja puhává, selymessé tenni a bekent felületeket.

Ugyanis a natúr összetevőknek nincs semmilyen várható mellékhatásuk, ráadásul sokkal könnyebben beépülnek a bőrbe, ezáltal jóval hatékonyabbak tudnak lenni, mint bármilyen kémiai úton előállított „csodaszer”. Remek példa erre a BIOLA webáruházban kapható, szilikon és paraffin olajoktól mentes, vegán bőrselymesítő arcolaj, ami többek között levendula és egyéb gyógynövény kivonatokkal segíti a bőrt védő hidrolipid réteg kialakulását.

Ez az arcolaj kizárólag a természet erejével hat, valamint állatkísérlet, G.M.O és pálmaolaj mentes. A bio minősítést független, nemzetközileg elismert tanúsító szervezet révén kapta meg, így nemcsak a hatékonyságában lehetünk teljesen biztosak, hanem a tisztaságában is, ami a bőrápolás és az egészség megőrzés szempontjából is rendkívül fontos.

Címkék: