Kellően sokoldalú tó szivattyú

Kategória: Szolgáltatás Comments: No comments

Egy ügyesen kialakított sziklakert, aranyhalakkal vagy KOI pontyokkal benépesített kis medence egyszerűen csodálatos hangulatot tud idézni az udvaron. Természetesen, ha nincs saját forrása a víznek és azt mesterségesen kell biztosítanunk, akkor figyeljünk oda a részletekre, hogy a folyadék mindig tiszta legyen! Ezt a feladatot hivatott ellátni a tó szivattyú, ami hosszú időn át is működhet minden gond nélkül.

Egy kis szökőkút már csak ránézésre is felüdítő, de a lényege az, hogy a vizet oxigénben dúsítsa, hogy aztán a halak remekül érezzék magukat. A tó szivattyú többféle funkciót is ellát annak függvényében, hogy milyen módon akarjuk használni. Azzal a folyadékot bátran mozgathatjuk, akár egyik részről a másikra, de szükség esetén leszívó egységként is működik.

A benne rejlő lehetőségeknek csakis a képzeletünk szab határt. A tó szivattyú teljesítményére mindenképpen figyeljünk oda, hiszen annak el kell tudnia látni a rábízott feladatot! Kérjük ki bátran a szakember véleményét, ha nem vagyunk biztosak magunkban, de a műszaki paraméterek pontos ismeretében is jól választhatunk.