Kategória Egészség

Pár nap alatt kész a cirkon korona

Kategória: Egészség Comments: No comments

cirkon korona

A fogpótlásnak többféle változata ismert a Hegedüs Dental fogászati rendelőben. A hagyományos fémvázas porcelán kombináció mellett, a cirkon alapanyag lett egyre népszerűbb. Ez az anyag teljes mértékben fogszínű, így megtévesztőn hasonlít az élő fogakhoz. A cirkon korona megoldást jelent a fémallergiában szenvedő pácienseknek. Sokkal pontosabban tud illeszkedni, mint a hagyományos fémváz. A modern CAD/CAM technológiával a korona emberi kéz érintése nélkül készül el, ennek köszönhetően pedig tökéletes esztétikai hatást tud nyújtani.

Olvasd Tovább

Bőrgyógyász Szekszárdon a kéz védelméért

Kategória: Egészség Comments: No comments

Azok a személyek, akik érzékeny bőrrel rendelkeznek, jól tudják, a bőr megfelelő ápolása és az arról való gondoskodás alapfeltétele a komfortos létnek. Télen különösen fokozott veszély leselkedik azokra, akiknek a bőre nem annyira strapabíró, mint az átlagembereknek, a bőrgyógyász Szekszárd lakóit éppen ezért szólítja fel a fokozott elővigyázatosságra.

Az igazság az, hogy a téli hónapokban kint tapasztalható fogvacogtató hideg mellett, a benti száraz levegő is sokat ront a helyzeten. Kiskorunkban nem győztük eleget hallani, mennyire fontos a rendszeres kézmosás és fertőtlenítés. 

Olvasd Tovább

A méhpempő az idegrendszert is helyrehozza

Kategória: Egészség Comments: No comments

méhpempő

A méhpempő hatásai már az 1960-as évektől kezdtek körvonalazódni, amikor is a kutatók figyelme erre a méhek által termelt különleges anyagra terelődött. A méhpempő valóban olyan tulajdonságokkal rendelkezik, ami szinte egyedivé teszik a világon, hiszen a méhpempő hatóanyagai segítik az emberi szervezet immunrendszerének erősítését, serkentik az agyműködés és számos hormonális alapú problémára nyújtanak megoldást, gyakran olyanra is, amit más módon nem igazán tudnak orvosolni.

Olvasd Tovább

Melyik a legjobb fog implantátum?

Kategória: Egészség Comments: No comments

Fog implantátum többféle megoldásban

Az orvostudomány fejlődésének köszönhetően, ma már rengeteg különböző beavatkozás közül válogathatunk. A választás viszont sokszor nem egyszerű, de ki dönti el, hogy az IHDE vagy a hagyományos fog implantátum a jobb választás?
Természetesen ideális esetben a fogorvos ajánlást fog tenni, hogy melyiket javasolja, de a választást a legtöbb esetben a páciensnek magának kell meghoznia. A két modell között tetemes különbség van és nemcsak az ár, ami befolyásolja a döntést.

Olvasd Tovább

Sütemények természetes ízesítők felhasználásával

Kategória: EgészségWebáruház Comments: No comments

Nem kell belefulladnunk a cukrokba, hogyha szeretjük az édes ízeket. Nagy lemondásokkal jár a cukorérzékenység, mert nem fogyaszthatjuk többet a nagyi kedvenc sütijét és a kávé is keserűbb lesz, mint valaha.

Viszont, a természetes édesítők megédesítik az életünket, mivel nincsenek káros hatással az egészségre úgy, mint a hagyományos cukor, ráadásul minden étel tökéletesen ízesíthető velük. A különbséget szinte észre sem lehet majd venni. Sajnos egyre több élelmiszerbe kerül cukor, amit most már felválthatnak a természetes édesítők.

Olvasd Tovább

Jód és szelén a pajzsmirigy gondokra

Kategória: Egészség Comments: No comments

Amennyiben szervezetünkben a pajzsmirigy nem működik tökéletesen, különböző egészségi problémák kialakulása várható. A jód és a szelén pajzsmirigy gondok megoldására képes, ezért abban az esetben, ha valaki ilyen problémákkal küszködik, tanácsos olyan étrend-kiegészítő kapszulát fogyasztania, amelyik tartalmazza ezt a két anyagot.

Hol lehet ehhez a jótékony hatású termékhez hozzájutni? Nos, a wisetreenaturals.hu weboldalon mindent elolvashat a pajzsmirigy problémákról, illetve meg is rendelheti a WTN jód és szelén komplexet, 60 darab kapszulás kiszerelésben. Egy ilyen dobozzal körülbelül két havi adag.

Olvasd Tovább

Mit kell tudni az antibiotikumokról? Mikor kell szedni?

Kategória: Egészség Comments: No comments

Mit kell tudni az antibiotikumokról?

Az antibiotikumokról sokat lehet hallani, de lehet, hogy nem mindenki van tisztában a hatásukkal. A baktériumos betegségekkel szemben rendkívüli hatással rendelkeznek, ám ha vírussal állunk szemben, akkor az antibiotikum nem ér semmit sem. Mit kell tudni az antibiotikumokról? Először is fontos megjegyezni, hogy az antibiotikum fajták széles választékkal rendelkeznek, így nem mindegy, hogy milyen típust szedünk. Az antibiotikumok listája szinte naponta változik.

Olvasd Tovább

Hólyaggyulladás nehezíti a mindennapjait? Változtasson most!

Kategória: Egészség Comments: No comments

Kellemetlen tünetek, éles fájdalom, gyakori vizelési inger? Ezek a tünetek a hólyaggyulladás velejárói. Ha Ön is ezt tapasztalja, bizonyára azzal szembesül, hogy mennyire megkeseríthetik a panaszok az életét, és talán azt is megtapasztalhatta, hogy nem egyszerű megfelelő gyógymódot találni rá. Ön is kipróbált már többféle módszert vagy készítményt? Gyógyteák, szirupok, kezelések sorát követően sem enyhültek a hólyaggyulladás okozta tünetek? Mi egy olyan megoldást kínálunk, ami jó eséllyel megváltoztathatja a jelenlegi helyzetét.

Olvasd Tovább

A kézfertőtlenítő gél praktikus segítség a hétköznapokon

Kategória: Egészség Comments: No comments

Praktikus kézfertőtlenítés

Praktikus kézfertőtlenítés

Mit tegyen, ha nincs a közelében a kézmosáshoz szükséges víz és szappan? A BradoLife kézfertőtlenítő gél praktikus segítség azokban a hétköznapi helyzetekben, amikor úgy érzi, hogy feltétlenül egy alapos kézmosásra lenne szüksége, de a hagyományos módon nincs rá lehetősége. Számtalanszor kerülhet ilyen helyzetbe: nem csak a tömegközlekedés kapaszkodói jelentenek közvetlen veszélyt, hanem ugyanilyen szennyezettek a bevásárlókocsik, a bankjegyek, pénzérmék, kilincsek, és ezeket még hosszan, hosszan sorolhatnánk.

A Brado Life kézfertőtlenítő gél segítségével víz nélkül is fertőtlenítheti, tisztán tarthatja kezeit a legváratlanabb helyzetekben is. Segítségével hatékonyan veheti fel a harcot nem csak a jól ismert és sokat emlegetett baktériumokkal, hanem a gombákkal és a vírusokkal szemben is.

Olvasd Tovább